Trafique
Trafique teamfoto Harburg Hamburg

Bureau

Dit zijn wij

Trafique is een ontwerpbureau voor landschap en leefomgeving, gespecialiseerd in waterveiligheid en infrastructuur. We gebruiken onze technische kennis om projecten op groot schaalniveau tot in detail uit te werken. Met onze ontwerpen creëren we ruimte voor ontwikkeling en natuurlijke dynamiek. Trafique zorgt voor samenhang en bewaakt de ruimtelijke kwaliteit. Trafique is een toegankelijk en sociaal bureau waarbij we uitgaan van de unieke kracht en expertise van de medewerkers.

Excursie Trafique naar Stenendijk Hasselt en Stadsdijken Zwolle
Als team gaan we graag op pad om eigen projecten te bekijken of om nieuwe inspiratie op te doen.

Opdrachtgevers en samenwerking

Trafique werkt vaak voor overheden, zoals Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen en gemeenten. Daarnaast werken we veel voor grote aannemers (zoals Dura Vermeer, Ploegam, Boskalis, Heijmans) of projectontwikkelaars (zoals AM wonen, WP Retail Invest).

Trafique gaat vaak samenwerkingen aan met andere ontwerpers, adviseurs of specialisten, om beter te beantwoorden aan een specifieke vraag of een opgave met bredere blik te benaderen. We werken regelmatig samen met (landschaps-) architectenbureaus, zoals: H+N+S landschapsarchitecten, Next architecten, Joost Emmerik, Quist Wintermans architekten, De Urbanisten, Feddes Olthof landschapsarchitecten, Atelier Groenblauw, Blom&Moors, atelier Quadrat en Bureau B+B.

Ons team

Trafique nieuwe medewerker

Vacature

  • Technisch Ontwerper/ Junior Landschapsontwerper (M/V/X)