Trafique
Nieuws

Vacature

Trafique Stadsdijken Zwolle dijktrap

Projecten realiseren is wat we het liefste doen bij Trafique. Wil jij dat ook en kom jij ons team versterken?

We zijn op zoek naar een Technisch Ontwerper/ Junior Landschapsontwerper (M/V/X)

Als ontwerpbureau voor landschap en leefomgeving werken we aan grootschalige projecten op het gebied van infrastructuur en waterveiligheid. Daarnaast ontwerpen we aan groenere en klimaat adaptieve woonwijken en buitenruimtes rond scholen. Soms vertalen we concepten en ideeën naar concrete uitwerkingen, of brengen we een ontwerp dat er al ligt verder tot een uitwerkingsniveau op DO niveau. We gaan door tot de laatste klinker is gelegd en de laatste beplanting is geplant. Onze ontwerpen zijn niet alleen mooi op papier, maar komen vooral buiten goed tot hun recht. We zijn daarvoor vaak te vinden op de projectlocatie of in bouwkeet.

Hou je van techniek en vind je het leuk om dingen te onderzoeken en uit te werken? Heb je een HBO-opleiding (Larenstein/ HAS/ Built Environment) en heb je goede beheersing van Autocad en/of Revit? Heb je affiniteit met het maken van werkomschrijvingen en kostenramingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

We bieden een prettige werkplek, marktconform salaris en een OV chipkaart voor woon-/ werkverkeer. We hebben veel contact met elkaar en zetten ieders talent in voor het beste resultaat. Door de variatie aan projecten zal je je bij ons nooit vervelen. Het kantoor is in Utrecht gevestigd, met de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vóór 28 juni 2024 een mail naar chris@trafique.nl of neem contact op met Chris Verstappen (M 06-42823230)