Trafique

Werkwijze

Hier staan we voor

Trafique uitvoeringsbegeleiding

On the spot - spot on

Volgens Trafique kun je alleen een goed ontwerp maken als je regelmatig op de projectlocatie aanwezig bent. Dit is belangrijk bij de voorbereiding, gedurende het ontwerpproces, bij de technische uitwerking én tijdens de uitvoering. Een goed begrip van de locatie en de impact van de ontwerpingrepen op de omgeving is essentieel. Ontwerpen van Trafique zijn op maat gemaakt en hierdoor precies goed.

Trafique vakbekwaam

Vakbekwaam

Trafique werkt altijd samen met veel verschillende disciplines. We houden van complexe opgaves met ruimtelijke en technische uitdagingen. We werken met Autocad-tekeningen en 3D-modellen, maar maken ook vaak impressies, maquettes en handschetsen om opgaves ruimtelijk te doorgronden. We begrijpen hoe dingen worden gemaakt en hebben oog voor de ontwikkeling en het onderhoud na de realisatie. Detaillering zorgt voor verfijning en elegantie, maar draagt vooral bij aan de structuur en de leesbaarheid van het project als geheel.

Trafique Ooijen Wanssum ecologie

Ruimte voor natuur en water

Klimaatverandering stelt landschapsontwerpers voor nieuwe uitdagingen. Trafique grijpt deze uitdagingen, op het gebied van klimaatadaptatie, biodiversiteit en de kwaliteit van de leefomgeving, met beiden handen aan. Onze ontwerpen zijn altijd meer dan oplossingen voor problemen. We voegen een nieuwe laag toe en creëren nieuwe condities. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuw gebruik en natuurlijke dynamiek.